Hyr kontor nära byggbranschen

Nu ska Byggarnas Hus på Kungsholmen fyllas av innovativa företag i eller nära byggbranschen. Skapa nya affärsmöjligheter och forma morgondagen hos oss. Anmäl ditt intresse idag!

Då. I en tidsanda av tekniska framsteg, månresor och optimism, växte ett hus fram på Wennerbergsgatan på Kungsholmen. Visionen var tydlig. Byggnaden skulle spegla samtiden med blicken vänd mot framtiden. Ett initiativ för att kraftsamla den lokala byggbranschen och därmed kunna dela erfarenheter, insikter och kunskap.

Byggnaden uppfördes av Stockholms Byggmästareförening mellan 1958 och 1960, efter arkitekt Gustaf Clasons ritningar.

Fasad Byggarnas hus

Nu. Moderniserat. Hållbart, tillgängligt, energieffektivt, funktionellt – där estetiken omfamnas hela vägen. Visionen lever kvar men har fått nytt liv. Innovation och nytänkande sitter i väggarna. Så ta plats.

2024 ska återigen fri rymd och rum fyllas av innovativa företag i eller nära byggbranschen. Som precis som vi, Stockholms Byggmästareförening, är passionerat yrkesstolta, experimentella och alltid professionella. 

Flytta fram er position. Utveckla ert företag. Skapa nya affärer. Bli en del av Byggarnas Hus.

Läge som lockar

Med detta kontorsläge i den västra delen av Kungsholmen hittas starka fördelar som:

  • Närhet till motorväg, såsom Essinge-leden/E4/E20/E18
  • Lätt att parkera
  • Grönska – ta en löprunda på lunchen eller en skön promenad såsom gående möten
  • Kollektivtrafik i direkt anslutning – busshållplats för stadsbuss utanför dörren
  • Spårburen kollektivtrafik på 8 minuters promenad eller via buss
  • Laddstolpar till elbil
  • Cykelparkering

Hus som förhöjer

Fördelar med omgivningen är en sak, men även huset tillför:

  • Träningsmöjligheter med gym i källaren
  • Ett hus med unik historia i väggarna – en arkitektonisk 60-talsjuvel – nyrenoverat med mesta möjliga hållbarhet i varje steg för att minimera klimatpåverkan.
  • Med Stockholms Byggmästareförening är närhet till byggbranschen vardag och så även andra intressanta bolag nära branschen
premium bootstrap themes
Utsikt nordöst mot Fridhemsplan
Utsikt söderut mot Lilla Essingen
Utsikt västerut mot Essingeleden/E20/E4

Passande planlösning
Det är de fyra översta planen som utgör kontor för uthyrning. Varje plan är 800 kvm, vilket ger 4 st 200 kvm kontorsmoduler. Varje modul om ca 200 kvm har möjlighet för 15–20 arbetsplatser med tillgång till 2-4 mötesrum. Ni kan välja att hyra bara en, två eller alla fyra moduler för att få kontoret att passa era behov och storlek.

 

En hyresvärd med starkt engagemang

Stockholms Byggmästareförening äger huset och sitter själva på plan 1-3. Föreningen har ca 850 st bygg-, anläggnings- och specialföretag som medlemmar. Föreningen huvudsyfte är att opinionsbilda för att stärka bygg- och anläggningsbranschen bland annat genom dialog med politiker, kommuner, myndigheter och beställare om byggandets förutsättningar.

Huset på Wennerbergsgatan har därför en lång historia som mötesplats för alla bygg-, anläggnings- och specialföretag – små som stora. Målet är att möjliggöra de bästa förutsättningarna för affärsmässig samhällsnytta.
För att lyckas samverkar vi med Byggföretagen som är den nationella bransch- och arbetsgivarorganisationen.

 

Hör av dig idag!

Det här låter intressant – kontakta mig!

Genom att klicka på ”Prenumerera” samtycker du till att dina personuppgifter behandlas i samband med utskick från Byggmästareföreningen. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på http://stockholmsbf.se/gdpr.