PBL – Uppdateringskurs för kontrollansvarig

Enligt de krav som ställs på dig som kontrollansvarig ska du hålla dig uppdaterad med ändringar i lagar, förordningar och föreskrifter. Stockholms Byggmästareförening har tagit fram denna kurs som en anpassning till de krav som ställs.

Kursen riktar sig till dig som arbetar som kontrollansvarig och har en certifiering enligt KA4. Syftet med kursen är att ge dig som kontrollansvarig den uppdatering du behöver för att på ett framgångsrikt sätt kunna utföra dina uppdrag och som en del i din framtida omcertifiering.

Kursen innehåller två huvuddelar där vi tar upp och visar på dels konkreta ändringar i lagar, förordningar och föreskrifter, dels tolkningar av lagar samt konkreta och aktuella rättsfall.

Kursen hålls i föreläsningsform där det finns stort utrymme att ställa frågor.

I samband med kursen finns det möjlighet att skriva kunskapsprov inför förnyelse av certifikat. Anmäl dig i så fall till tentamen här. Observera att du själv måste ansöka om förnyelse av certifikatet. Läs mer på https://www.sp.se/sv/index/services/ka_sida/sidor/default.aspx. Förnyelseavgiften ingår inte i kursen. Kurslitteratur som ingår i kursen är: Lagtextens byggregler.

Innehåll

  • Ändringar och nya lagar, förordningar och föreskrifter
  • Tolkningar av lagar
  • Aktuella rättsfall


Upplägg

Kursen omfattar en halv kursdag.

Tid

Kl. 08.00-12.00

Plats

Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen 

Priset är exklusive moms.

Rabatt för medlemmar
Ord pris:1.300 kr
Medlemspris:1.100 kr
Datum Lediga platser Anmäl
16 okt 2019 13 Anmäl