Lediga tjänster

 • Kategorier - Lediga tjänster - ctl00_cph1_dcMain_po_322_dc322_pg4842_exNewsImg

  Vi söker vd/regionchef

  Vi söker en vd/regionchef som förstår de utmaningar som förekommer i att leda en organisation som till största delen består av specialister. Regionchefen/vd ansvarar för att planera, leda och följa upp verksamheten inom Stockholmskontoret som består av Stockholms, Södertälje och Gotlands byggmästareföreningar samt Sveriges Byggindustrier Region Öst. Är du den vi söker?

  Läs mer »
 • Kategorier - Lediga tjänster - ctl00_cph1_dcMain_po_322_dc322_pg4584_exNewsImg

  Ledig tjänst: Ansvarig BF9K

  Har du erfarenhet från byggbranschen och ett intresse för kvalitetssystem och certifieringssystem? Vi söker en person med kunskaper inom byggbranschen och dess regelverk som ska vara ansvarig för arbetet med vårt lednings- och produktcertifieringssystem BF9K.

  Läs mer »
 • Kategorier - Lediga tjänster - ctl00_cph1_dcMain_po_322_dc322_pg4631_exNewsImg

  Tjänsten är tillsatt!

  Den 5 december tillträder Maria Andersson den utlysta tjänsten som entreprenadjurist på Stockholmskontoret. Maria kommer närmast från Måleriföretagen i Sverige där hon arbetat som entreprenadjurist sedan 2008. Maria har också praktisk erfarenhet av konsumenträtt och lagen om offentlig upphandling. Hon har även hållit kurser i entreprenad- och konsumenträtt.

  Maria blir vår nya förstärkning på entreprenadjuridiska enheten och kommer att ansvara för LOU-frågorna på kontoret.

  Vi önskar Maria hjärtligt välkommen till oss på Stockholmskontoret!

  Läs mer »
 • Ledig tjänst: Kursansvarig

  Till Byggmästareföreningens kursverksamhet söker vi nu en kursansvarig med kunskaper inom byggbranschen och ett intresse för utbildningsfrågor.

  Tjänsten är tillsatt.

  Läs mer »