Alexandra Pascalidou var inbjuden talare på specialföretagarutskottets medlemskvällen på Solvalla. Foto: Sofia Jonsson
Alexandra Pascalidou var inbjuden talare på specialföretagarutskottets medlemskvällen på Solvalla. Foto: Sofia Jonsson

Specialföretagarkväll på Solvalla

Onsdagen den 23 maj samlades ett femtiotal personer från medlemsföretagen på Solvalla. Specialföretagarutskottet hade bjudit in till en medlemskväll och utskottets ordförande Richard Danielsson presenterade utskottets verksamhet samt nämnde några utmaningar för specialföretagen inom byggbranschen, till exempel rekrytering av nya medarbetare.

Därefter tog Alexandra Pascalidou vid och talade om viktiga faktorer för att lyckas i sitt ledarskap och företagande. Hon nämnde att det krävs passion, mission och vision för att bli en framgångsrik entreprenör.

Dessutom pekade Pascalidou på att det i rekryteringar inte är ovanligt att man väljer någon som är lik sig själv, vilket är bra om man vill ha trevligt på jobbet. Om man däremot siktar på att ha ett innovativt och kreativt företag som bryter ny mark ska man satsa på att skapa en mångfasetterad arbetsplats med medarbetare som har olika bakgrunder.

Kvällen avslutades med middag och med varierad grad av tur och skicklighet provade några personer att hitta kvällens vinnarhästar!

Publicerad: 24 maj 2012 Evenemang Specialföretag